2015 m. spalio 23 d., penktadienis

UEFA Čempionų lyga. PSG - Real 0:0

Įspūdžiai po rungtynių tokie:

1. Trapp.



Neuer, ter Stegen ir Leno žino visi. O Trapp ramiai žaidė Frankfurte, kol šią vasarą persikėlė į PSG. Turbūt tai yra vienas labiausiai neįvertintų vartininkų pasaulyje. Bet po rungtynių su Real padėtis bent šiek tiek pasikeis. Nes aikštėje jis išdarinėjo dalykus, kurie gėdos nepadarytų ir garsesniems jo tautiečiams.

2. Ronaldo. Jam turbūt visos rungtynės, kai palieka aikšte be įvarčio yra tragedija. Ypač, jeigu dar tenka po jų atlikti dopingo kontrolę. Bet trečiadienį jis buvo labai puikus, tačiau sutiko savęs verta oponentą vartuose.

3. Thiago Silva. Buvo puikus ir gelbėjo komandą ne kartą ir ne du. Jeigu dar būtų pavykę būti aštresniam per standartines situacijas, būtų tobulas pasirodymas.

4. Kroos. Nors PSG daugiau laiko kontroliavo kamuolį, bet Real su juo elgėsi protingiau. Keletas kvailų klaidų buvo, bet jas turbūt labiau sukūrė šlapia danga. O Kroos buvo tas žmogus, kuris labai sėkmingai ir protingai kontroliavo žaidimą.

5. Rezultatas. PSG jis yra labai blogas. Atsižvelgiant į tai, kokie buvo Real nuostoliai šiose rungtynėse, šansas laimėti buvo kaip reta didelis. Tačiau Blanc pasirinko per daug atsargią taktiką, žaidėjai gana sunkiai dorojosi su įtampa, kas itin nustebino. Po dviejų savaičių žaisti Madride bus sunkiau, tad PSG kova dėl pirmos vietos iš esmės baigėsi trečiadienį.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą