2015 m. lapkričio 5 d., ketvirtadienis

UEFA Čempionų lyga. Bayern - Arsenal 5:1

Įspūdžiai po rungtynių tokie:

1. Thiago. Nemušė įvarčių, atliko vieną rezultatyvų perdavimą. Bet buvo tas žmogus, kuris absoliučiai kontroliavo žaidimą aikštės viduryje. Jo meistriškumas leido Bayern kontroliuoti rungtynes ir prispausti varžovus prie vartų. Jeigu šį sezoną išvengs traumų, o Bayern laimės Čempionų lygą, turės visas galimybes būsi finaliniame Auksinio kamuolio trejetuke.

2. Muller. Įmušė du įvarčius. Galėjo įmušti ir daugiau, bet Čech turėjo puikias rungtynes. Kaip visada, buvo itin energingas ir karingas.

3. Alaba. Pirmiausiai vien dėl to epizodo, kai sutvarkė keletą gynėjų ir įmušė fantastinį įvartį jis yra vertas paminėjimo. O dar be viso to jis ir atliko puikų perdavimą Robben, po kurio šis įmušė. Ir per pusę kėlinio visiškai nuvarė nuo kojų Campbell. Abejoju, ar pasaulyje šiuo metu yra geresnis kairysis gynėjas.

4. Giroud. Jam buvo sunkios rungtynės, nes jis nėra iš tų puolėjų, kurie gali vieni išmaudyti krūvą gynėjų. Tačiau jis išliko labai darbštus ir kovingas. Sulaukęs progos įmušė tiesiog puikų įvartį.

5. Charakteris. Arsenal jo neturi. Atrodė taip, lyg iš anksto žinotų, jog Bayern juos aplamdys ir darys ką nori. Nors šį sezoną kibirkščių Arsenal žaidime daug, bet kiekvieną teigiamą bangą kol kas lydi ir skaudūs niuksai. Aišku, stabiliam žaidimui nepadeda ir traumos.


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą